fbpx Skip to main content
Nyheter

Acobia är Avevas Certifierad System Integrator

By 21 juni, 2021No Comments

Vi drivs av att ligga i teknisk framkant inom komplexa styr och reglerlösningar, vilket har varit vår ledstjärna de senaste 25 åren. Då gäller det att kontinuerligt lära nytt. Därför har vi nu byggt på vår kompetens med ytterligare en certifiering inom Citect/SCADA.

Det ger oss ännu bättre förutsättningar att hjälpa våra kunder skapa intelligenta systemintegrationer inom Smart Infrastruktur, Smart Fastighet och Smart Industri.
Genom att vi på Acobia alltid strävar efter att bli klokare med en ständig nyfikenhet är vi numera även en auktoriserad AVEVA Certified System Integrator. Allt är möjligt när man gör det tillsammans. Tack för ett härligt samarbete säger vi till teamet på Wonderware Scandinavia!

Vill du komma i kontakt med oss för att få hjälp med komplexa styr och reglerlösningar?

AVEVA-Partnership-Certificates-Certified-Operate-SI309496