fbpx Skip to main content
Nyheter

Vi växer och blir ännu bättre

By 20 februari, 2020No Comments

Det är med facit i hand som vi kan konstatera att på Acobia lever vi efter den enkla men starka devisen; The more the merrier. Vi söker kontinuerligt efter fler personer som drivs av att skapa intelligenta lösningar där affärer, organisationer och system integreras till en smart helhet. När vi blickar tillbaka på 2019 ser vi att det blev ett år med positiv utveckling och vi blev fler kunniga medarbetare. Under det gångna året anställdes medarbetare till samtliga regioner som brinner för affärsutveckling, automation, projektledning och systemlösningar. Medarbetarna rekryterades med målsättning att säkra genomförandet av stora projekt som exempelvis Förbifart Stockholm, Västlänken och Karlatornet i Göteborg.

Likt 2019 kommer 2020 att bli ett år där vi lägger in en högre växel. Målet är att under 2020 expandera med ca 20 nya medarbetare till Acobias  olika team. Syftet med tillväxten beror på ett fortsatt ökat behov av Acobias tjänster och för att bli ännu bättre behöver vi bli ännu fler.

Hur ska vi fortsätta att leverera ett starkt värde åt våra kunder? 
På Acobia behöver vi fler personer som brinner för att etablera långvariga relationer med kunder som verkar inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi letar efter dig som har förmågan att skapa smarta integrationer inom IT och automation. Vi vill dessutom hitta dig som säkerställer att våra projekt upprätthåller genomföranden med rätt kvalitetskrav och lönsamhet.

Efter 25 år fortsätter vi vår mission med att göra verksamheter inom fastighet, industriapplikationer och infrastrukturanläggningar smartare.

Exempel på tjänster som finns att söka hos Acobia:
.NET / Webbutvecklare i Göteborg
Säljande projektledare inom automation
Systemutvecklare / Automationsingenjör i Tranås
Systemutvecklare / Automationsingenjör i Stockholm

För att se alla lediga tjänster hos Acobia klicka här.

Vill du veta mer om vad vi på Acobia gör? Se våra projektfilmer här.