fbpx Skip to main content
Nyheter

Med experter inom AI och digitalisering bidrar Acobia till välgörenhet

By 30 oktober, 2019november 5th, 2019No Comments

På AX-dagen 2019, numera Acobia-dagen kunde vi stolt presentera branschexperter inom AI och digitalisering, med fokus på vad som faktiskt sker idag och mindre fokus på framtiden och trender. Under Acobia-dagen deltog talare från, Microsoft, Ericsson, Chipster, Ekkono och vår huvudtalare Ashkan Fardost.

Utöver Acobias roll som integratör där vi integrerar teknik med människor och samhälle vill vi ta ansvar som bolag. För att göra vår värld till en bättre plats valde vi att göra det tillsammans med våra talare på Acobia-dagen.

Hur? Genom att visa uppskattning. Istället för att ge dem en traditionell blombukett som tack för deras engagemang i Acobia-dagen ville vi ge dem en gåva som gör skillnad, på riktigt. Vi bad dem helt enkelt att välja en välgörenhetsorganisation som de ville stötta och som Acobia gav bidrag till.

Avslutningsvis, vi vet att alla kan alltid göra något. Den här gången valde vi att ge bort välgörenhet i en present, för att visa vår uppskattning.

Välgörenhet som våra talare valde att bidra till:

  • Läkare utan gränser – Ashkan Fardost, föreläsare och forskare.
  • The Ocean Cleanup – Rikard König CTO på Ekkono och Magnus Littorin Data & AI Specialist på Microsoft på Microsoft.
  • Trine – Jonas Willhelmsson, Global Engagement Director på Ericsson.
  • Hjärnfonden – Sina Amoor Pour, Biotekniker på Chipster.

Stort tack till alla talare för att ni är med och hjälper oss att bidra till fler välgörenhetsorganisationer. Vill du också bidra? Klicka på länkarna ovanför.