fbpx Skip to main content
Nyheter

AcobiaFLUX byter namn till Acobia

By 26 september, 20198 Comments

Den 25 september 2019 byter AcobiaFLUX namn till Acobia. Namnet Acobia är ett naturligt val då det är en del av vår historia och används frekvent i folkmun. Med namnbytet lanseras även ett nytt utseende och ny profil – otroligt spännande!
Med en ny profil menar vi att vi vidgar vår affär. Vi är fortfarande verksamma inom Industriell IT & Automation men idag har vi ett större uppdrag än att enbart vara en systemintegratör. Idag är vår mission att integrera människor, organisationer och teknik. Därför profilerar vi oss som, Acobia – Integrator of Intelligence.
För våra kunder, medarbetare och kandidater innebär inte namnbytet några större förändringar än att vi numera integrerar mer än system och att du som tidigare haft kontakt med AcobiaFLUX nu möts av Acobias nya profil. I övrigt är det ”business as usual” på våra 5 kontor i Sverige och Norge.
2019 är förändringens år för oss på Acobia, men vi står fortfarande på samma värdeord som genomsyrar allt vi gör. Ansvar, Godhet och Mod.

Se filmen nedan om Acobia – Integrator of Intelligence.

8 Comments

Leave a Reply