fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationTrender och samhällsperspektiv

Hur påverkar digitaliseringen oss? – Vår verksamhetsberättelse 2017

By 30 maj, 2018september 23rd, 2019No Comments

 Digitaliseringen tar allt mer plats i våra liv och så även i vår Verksamhetsberättelse. Vår VD, Mats Agblad, har ordet och talar bland annat om hur digitaliseringstrenden påverkar oss som individer, vårt samhälle och företag. Han beskriver hur vi med hjälp av digitaliseringen kan skapa innovativa lösningar till våra kunder och hur vi gärna agerar partner i deras digitala transformation. I vår trendspaning får ni ta del av ett flertal intressanta personer som bland annat pratar om digitalisering, IoT och Artificiell Intelligens i AX – PODDEN

I vår Verksamhetsberättelse 2017 får du också lära känna oss ännu bättre – får svar på vad vi gör egentligen, hur vi kan hjälpa din verksamhet inom våra affärsområden och hur vi har skapat värde för några av våra kunder genom våra lösningar. Vi har en tydlig riktning och ambitionen är stor!  

Detta och mycket mer kan du läs om, titta och lyssna på i vår Verksamhetsberättelse 2017