fbpx Skip to main content
IndustriIndustriell IT & Automation

Ny kvalitetschef på AcobiaFLUX

By 15 februari, 2018september 23rd, 2019No Comments

Vi välkomnar Kristina Bjerke som ny Kvalitetschef på AcobiaFLUX. Kristina kommer även att kliva in i rollen som Enhetschef för Industri på vårt Stockholmskontor

Som kvalitetsansvarig kommer Kristina leda AcobiaFLUX kvalitetsarbete genom att utveckla, underhålla och följa upp vårt kvalitetssystem. AcobiaFLUX arbetar på olika sätt med att bibehålla och att öka kvaliteten på vårt arbete och våra leveranser, detta för att kunna leva upp till omvärldens krav och förväntningar. 

Kristina har lång erfarenhet inom kvalitetssäkring och projektledning inom främst läkemedelsindustrin och har därmed bra koll på kravställningar för att arbeta i GMP miljö. Kristina har arbetat som konsult åt AcobiaFLUX i fem år innan hon till sist tog steget att bli anställd hos oss.

Varmt välkommen Kristina.