fbpx Skip to main content
Industriell IT & Automation

Styrning och övervakning av brandsystem för Västeråssjukhus

By 8 februari, 2018september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX har levererat ett överordnat system, AX Quick Eye, för styrning och övervakning av brandsystem till Landstinget i Västmanland.  

AX Quick Eye ger flera positiva effekter i form av snabbare och mer innehållsrik information, tack vare att alla tekniska system är sammankopplad till ett och samma gemensamma gränssnitt för operatören. Detta medför att operatören får ett mer korrekt beslutsunderlag som både ökar effektiviteten och säkerheten för kunder, medarbetare och anläggningar. Resultatet av analysen ligger sedan till grund för arbetet med ständiga förbättringar och förebyggande åtgärder i verksamheten.

AX Quick Eye integrerar flera helt olika tekniska system, med en sak gemensamt. Operatörerna vill ha kontroll på dem från ett och samma system för att ha möjlighet att analysera, utföra åtgärder och övervaka dem effektivt. Detta ger en säkrare och mer effektiv anläggning och arbetsmiljö.

Mer om projektet

Kontakta affärsområde Fastighet för mer information om hur vi kan hjälpa er. 

Se filmen om vad mer vi kan göra i ett sjukhus.