fbpx Skip to main content
FastighetsautomationIndustriell IT & Automation

Övervakning och styrning av Stockholmsmässan

By 30 januari, 2018september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX har implementerat ett nytt fastighetssystem för övervakning och styrning av Stockholmsmässan. Uppdraget innebar att genomföra en leverans och installationen av nytt Scada-system för övervakning och styrning av Stockholmsmässans fastigheter i Älvsjö. Åtagandet omfattar alla ingående steg för en komplett leverans med generering av data, bilder, testning och utbildning. Det nya systemet betjänar alla befintliga system så som värme, ventilation, kyla etc.

AcobiaFLUX erfarenhet och kunskap att driva och genomföra liknande projekt i liknande kritiska miljöer gör dem till en bra samarbetspartner i vårt arbete att modernisera och effektivisera vår anläggning” säger Kent Lundström, Stockholmsmässan.

Läs mer om projektet

Kontakta affärsområde Fastighet för mer information om hur vi kan hjälpa er. 

Se filmen om vad vi kan göra i en Fastighet.