fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX EventIndustriell IT & AutomationInfrastrukturTrender och samhällsperspektiv

AcobiaFLUX besöker ITS World Congress 2017

By 26 oktober, 2017september 23rd, 20192 Comments

AcobiaFLUX kommer att besöka ITS World Congress  29 oktober – 2 november i Montréal.  ITS är en viktig plattform för att bevaka trender och innovation som rör vårt affärsområde Infrastruktur samt för att nätverka och vårda relationer. AcobiaFLUX avser att genom sitt deltagande ta del av utvecklingsarbetet som pågår inom Infrastruktur, med fokus på Smart City och genom nya kunskaper ta ytterligare steg inom sitt egna arbete med digitalisering inom bolaget. 

ITS World Congress samlas globala ledare inom intelligent och transformativ transport för att visa och utvärdera de senaste innovativa koncepten, prototyperna och systemen. Akademiker, forskare, politiker, företagare, entreprenörer, investerare, implementatörer och media – tusentals människor från transport-, fordons-, telekommunikations- och teknologisektorerna – kommer att engagera sig i diskussioner och debatter om hur denna snabbt förändrande och expanderande industri adresserar verkliga utmaningarna för våra mobila och sammankopplade samhällen idag och i framtiden.

Vi som kommer att vara på plats är Hanna Mandir, Affärsområdeschef Infrastruktur och Mikael Nilsson, CEO, kontakta oss gärna om du vill boka in ett möte. Hoppas vi ses på ITS World Congress  29 oktober – 2 november i Montréal.