fbpx Skip to main content
EnergieffektiviseringFastighetsautomationSystemintegrationSystemutveckling

Förnyat förtroende hos Västfastigheter

By 18 oktober, 2017september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX har fått ett förnyat förtroende hos Västra Götalands läns Landsting – Västfastigheter vilket innebär ett nytt ramavtal avseende konsulttjänster inom systemintegration. Detta innebär ett åtagande som avser medverkan och stöd vid modernisering, utveckling och underhåll av CITECT applikationen

Vi är mycket glada över det fortsatta samarbetet med Västfastigheter, säger Mathias Ribbestam Enhetschef Fastighet. Västfastigheter är Västra Götalandsregionens lokalförsörjare och en av Västsveriges största fastighetsförvaltare. Deras fastigheter inrymmer hälso- och sjukvård, museer, naturbruksskolor, folkhögskolor samt Göteborgs botaniska trädgård. De närmsta åren har de en ökad investeringsvolym och ett stort rekryteringsbehov i en bransch med snabb teknisk utveckling. De har även mycket ambitiösa miljömål och vill miljöklassa sina byggnader.

Läs mer om vårt Affärsområde Fastighet.
Se filmen om vad vi kan göra i en Fastighet