fbpx Skip to main content
Trender och samhällsperspektiv

AX-PODDEN Avsnitt 3: Joacim Lorentsson – Industrin tar steget in i digitaliseringen

By 20 september, 2017september 23rd, 2019No Comments

Nu släpper vi det tredje avsnittet i AX-PODDEN. I det kan du lyssna på Joacim Lorentsson – Industrin tar steget in i digitaliseringen. Joacim arbetar som Head of Sales på Kuka Nordic och har lång erfarenhet inom automationsbranschen. Han är Styrelseordförande i ett antal bolag och tidigare VD för AH Automation. Vidare är han ordförande i SWIRA- Swedish Industrial Robot Association samt ledamot av Svenska Automationsgruppen. Joacim har en djup kunskap om Industri 4.0 och nya digitala affärsmodeller.

I AX-PODDEN, en trendspaning inom digitaliseringen pratar vi om det spännande skede vi står inför och hur du som företagsledare, medarbetare eller bara du som människa kan tänka och göra när den nya tekniken förändrar våra liv. För visst är det så att automatiseringen och digitaliseringen redan har förbättrat våra liv men hur länge kommer denna trend att fortsätta och vad innebär den för dig? Kommer robotik och Artificiell Intelligens bli lika stort som Internet blev? Frågorna är många och tillsammans med spännande gäster besvara vi några av dem.