fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationTrender och samhällsperspektiv

AX-PODDEN Avsnitt 2: Katarina Cornelius – Dags för ledningen att ställa om

By 13 september, 2017september 23rd, 2019No Comments

Nu släpper vi det andra avsnittet i AX-PODDEN. I det kan du lyssna på Katarina Cornelius – Dags för ledningen att ställa om. Katarina arbetar på det progressiva IT-konsultföretaget Cybercom som accelerator av transformation, hon är talare hos Sveriges Talare och författare till boken ”Byt värld” – alltsammans med syfte att på ett tillväxt- och lustdrivet sätt förflytta företag och organisationer in i det digitala nätverksparadigmet. Hon besitter både en bred och djup förståelse för vad den digitala tekniken för med sig i form av förändringar för samhälle, företag och individer. Katarina har jobbat med ledningen för några av världens största varumärken och förverkligat deras resa in i det nya paradigmet.

 I AX-PODDEN, en trendspaning inom digitaliseringen pratar vi om det spännande skede vi står inför och hur du som företagsledare, medarbetare eller bara du som människa kan tänka och göra när den nya tekniken förändrar våra liv. För visst är det så att automatiseringen och digitaliseringen redan har förbättrat våra liv men hur länge kommer denna trend att fortsätta och vad innebär den för dig? Kommer robotik och Artificiell Intelligens bli lika stort som Internet blev? Frågorna är många och tillsammans med spännande gäster besvara vi några av dem.