fbpx Skip to main content
Industriell IT & Automation

I centrum av framtiden – Vår verksamhetsberättelse

By 11 september, 2017september 23rd, 2019No Comments

Du har väl inte missat vår verksamhetsberättelse 2016, nu självklart i digital form. I den delar vi bland annat med oss om vad 2016 gav och vad vi tror om detta år. Du får veta mer om oss, får svar på vad vi egentligen gör och vad vi kan göra för Industrin, Infrastrukturen och i Fastigheter. Mycket av detta presenterar vi genom sköna filmer.

I verksamhetsberättelsen presenterar vi också AX-PODDEN en trendspaning inom digitaliseringen. I den kommer vi under hösten att släppa ett antal poddar med spännande personer som bland annat kommer att prata om automatisering, digitalisering, robotik och Artificiell Intelligens.

Hela innehållet i verksamhetsberättelsen finner du här

Fler filmer från AcobiaFLUX