fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationTrender och samhällsperspektiv

Nu har vi blivit med podd!

By 8 september, 2017september 23rd, 2019No Comments

 

Nu lanserar vi AX-PODDEN, en trendspaning inom digitaliseringen. I den pratar vi om det spännande skede vi står inför och hur du som företagsledare, medarbetare eller bara du som människa kan tänka och göra när den nya tekniken förändrar våra liv. För visst är det så att automatiseringen och digitaliseringen redan har förbättrat våra liv men hur länge kommer denna trend att fortsätta och vad innebär den för dig? Kommer robotik och Artificiell Intelligens bli lika stort som Internet blev? Frågorna är många och tillsammans med spännande gäster besvara vi några av dem.

Bo Dahlbom – Bara början av den digitala revolutionen
I det första avsnittet kan du lyssna på Bo Dahlbom – Bara början av den digitala revolutionen. Bo är IT-professor och forskningschef som beskriver samhällstrender och ger en klar bild av vad digitaliseringen kommer att innebära för vår vardag, vårt näringsliv och samhälle. Han har anlitats som IT-expert för regeringen och är en mycket uppskattad föreläsare som kan sätta fingret på de utmaningar och möjligheter vi står inför.

Trevlig lyssning!