fbpx Skip to main content
FastighetsautomationIndustriIndustriell IT & AutomationInfrastruktur

Kick-off med fokus på samarbete och relation

By 12 april, 2017september 23rd, 2019No Comments

Nu är vi på AcobiaFLUX fyllda med ny energi efter några härliga dagar tillsammans i Berlin.

Under dessa dagar fokuserade vi på samarbete och relation genom en rad olika aktiviteter så som grupp- och mingelövningar samt en intressant cykelsightseeing genom Berlin. Men också genom att bara ha roligt och umgås med varandra. Under dessa dagar kickade vi också igång vårt arbete att genom en rad åtgärder ytterligare fokusera på våra affärsområden Industri, Infrastruktur och Fastighet. Detta för att vi ytterligare ska kunna möta våra kunders behov inom våra olika affärsområden.

Nu är vi laddade att tillsammans möta våra kunder och tillsammans utveckla innovativa lösningar.