fbpx Skip to main content

Nu har vi sammanfattat AcobiaFLUX 2015 och fastställt våra förväntningar för 2016 även i tryckt format, Verksamhetsberättelsen 2015 är nu klar!

VB2015

2015 var ett speciellt år på många sätt inte minst med anledning av vårt 20-årsjubileum! Men många andra viktiga hädelser präglade också året, även om dem kan du läsa i vår Verksamhetsberättelse. Det var bland annat en mycket positiv utveckling för vårt Larvikskontor, en ny ledningsstruktur tog form med fokus på kvalitet, som nu leds av vår COO som även tillsattes under året, vi expanderade stort i Malmö och implementerade vår nya projektprocess prAXis – Projekt med AcobiaFLUX – Integration och Samverkan. Samtidigt som detta vann, genomförde och avslutade vi flertalet spännande projekt och några av dem kan du också läsa om.

Vi hoppas att du ska bli inspirerad av vår trendspaning – som pekar på att automation är högst trendigt. Ta även del av vad Karios Futures undersökning “Automation – Det 21a århundradets heliga graal?” säger, är det kanske så att “Automation är en välsignelse”?

Lär känna oss ännu lite bättre och ta även del av våra tidigare Verksamhetsberättelser.