fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationInfrastruktur

AcobiaFLUX tecknar kontrakt med Trafikverket gällande överledning och driftsättning i Götatunneln

By 14 juni, 2016september 23rd, 2019No Comments

trafikverket_rgb

Projektet handlar om en anpassning av befintlig anläggning till den stundande tunnelentreprenaden utanför den så kallade överdäckningen av 45:an. Största delen av projektet gäller systemanpassningar till nya förutsättningar.

AcobiaFLUX har sedan tidigare ett nära samarbete med Trafikverket och vi har tillsammans genomfört många lyckade projekt i framförallt Stockholmsregionen, bland annat kan vi här nämna styr- och övervakningssystemen för Södralänken. Nu ser vi fram emot ett fortsatt gott samarbete och ett spännande projekt i Göteborg.

AcobiaFLUX har genomfört många lyckade projekt inom vårt Affärsområde Infrastruktur.