fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX EventFastighetsautomationIndustriIndustriell IT & AutomationInfrastrukturTrender och samhällsperspektiv

AcobiaFLUX-dagen 2016 – Tack till alla som deltog och bidrog

By 9 juni, 2016september 23rd, 2019No Comments

Kollage AX-dagen 2016

2016 års AcobiaFLUX-dag gick igår av stapeln. Fokus låg detta år på den smarta stadens och automationens utveckling samt vad det innebär för Industrier, Infrastruktur och Fastigheter. Det blev en lyckad och intressant dag.

Dagen startade med en båttur på Göta älv där vi fick inblick i allt som har och kommer att hända i Göteborg. Dagen fortsatta sedan med intressanta föreläsningar om Infrastrukturutveckling – Västsvenska paketet, Produktion, automation och människan i framtidsfabriken och Smart industri, på Radisson Blu Riverside Hotel. Vi avslutade med en härlig AfterWork. Vi fick även under dagen se och testa på Strawbees – häftigt!

Vi vill tacka alla som deltog och bidrog till ytterligare en inspirerande AcobiaFLUX-dag.

Se bilderna från AcobiaFLUX-dagen 2016.