fbpx Skip to main content
FastighetsautomationIndustriell IT & AutomationStyrning- och övervakningssystemSystemutveckling

AcobiaFLUX har utvecklat funktioner för dataloggning till SQL för Region Jönköpings Läns Fastighetstekniska avdelning

By 26 maj, 2016september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX har i nära samarbete med Region Jönköpings Län (RJL) och deras Fastighetstekniska avdelning utvecklat funktioner för dataloggning till SQL där tidigare tredjepartsprogramvaror inte fungerat tillfredsställande.logotyp_region_jonkopings_lan_rjl

Vi har tillsammans med RJL utvecklat en hållbar lösning som möter deras önskemål och behov. Lösningen har också möjlighet till vidareutveckling för framtida behov och önskemål, vilket har varit viktigt för kunden. Läs mer om projektet här.

AcobiaFLUX har genomfört många lyckade projekt inom vårt affärsområdet Fastighet.