fbpx Skip to main content
IndustriIndustriell IT & AutomationInfrastruktur

AcobiaFLUX välkomnar två nya medarbetare

By 17 maj, 2016september 23rd, 2019No Comments

Varmt Välkomna till AcobiaFLUX, Niklas och Ulf.

Niklas Nordberg tillträder rollen som Systemutvecklare på Malmökontoret. Niklas har mycket lång erfarenhet av att arbeta med Citect. Han har stor erfarenhet av infrastrukturprojekt och fastighetsautomation men också av projekt inom läkemedelsindustrin. Niklas blir en viktig förstärkning för oss inom dessa områden.

Niklas Nordberg

Ulf Bergström tillträder rollen som Automationsingenjör på Stockholmskontoret. Han har bred och gedigen kunskap inom automation och inte minst stor erfarenhet av att arbeta i GMP miljö. Ulf blir en viktig förstärkning till vår organisation speciellt för våra åtaganden inom läkemedelsindustri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vill du också bli en del av vårt härliga gäng. Se vad vi kan erbjuda på vår Jobb- & Karriärwebb.