fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX EventIndustriell IT & AutomationTrender och samhällsperspektiv

Missa inte AcobiaFLUX-dagen 8/6

By 11 maj, 2016september 23rd, 2019No Comments

sidhuvud_AX-dagen_2016

Följ med oss på en resa in i framtiden och den smarta stadens utveckling! Låt dig inspireras av de mest aktuella ämnena inom teknisk utveckling. Ta del av hur din verksamhet kan utvecklas för att möta framtidens behov.

Vi startar dagen med en inspirerande resa på Göta älv, där Stefan Gustavsson Näringspolitisk chef Västsvenska Handelskammaren kommer att berätta om utvecklingsplanerna för Göteborg de kommande åren. Vi följer upp denna resa med intressanta föreläsningar om de senaste trenderna och mest innovativa lösningarna för Industrier, Infrastruktur och Fastigheter. Vi kommer också fokusera på hur vi som är verksamma inom Industriell IT & Automation möter kraven på denna spännande utveckling.

All information om dagen och fullständigt program finner du i inbjudan.

Vi ser fram emot en inspirerande och intressant dag tillsammans!