fbpx Skip to main content
IndustriIndustriell IT & AutomationStyrning- och övervakningssystemSystemutveckling

AcobiaFLUX uppdaterar Sempers Citectlösning för storsäckstömmare

By 6 maj, 2016september 23rd, 2019No Comments

Semper installerar en ny storsäckstömmare på sin blandningslinje för glutenfria produkter, L57. AcobiaFLUX har fått i uppdrag att uppdatera Citect för detta projekt. Projektet har som mål att automatisera tömning av vissa råvaror som idag sker manuellt. Storsäckstömmaren skall vara integrerad i befintlig Citectlösning och styras på samma sätt som motsvarande befintlig utrustning.

Semper har funnits sedan 1938. Allt började med att Ninni Kronberg uppfann ett sätt att torka mjölk till pulver. Idag är det barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning som är deras primära områden. Deras produkter är utvecklade tillsammans med läkare, näringsexperter, forskare och finsmakare. Vi ser fram emot att genomföra detta projekt tillsammans med Semper.

AcobiaFLUX har genomfört många lyckade projekt inom affärsområdet Industri.