fbpx Skip to main content
Fastighetsautomation

AcobiaFLUX uppgraderar AstraZeneca Gothenburgs Citectmiljö

By 14 april, 2016september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX har fått i uppdrag att uppgradera AstraZeneca Gothenburgs GXP miljö till Citect 7.50. Uppgradering görs i samband med utbyte av servermiljö från Windows 2000 till Windows 2012. Vi har ett långt och nära samarbete med AstraZeneca Gothenburg och har tidigare levererat två kompletta styr- och övervakningsanläggningar för lösningsmedelssystem och spillkemsystem samt övervakningssystem för läckage och syrgasnivå. Vi har också utvecklat ett system för att samla in och logga energiförbrukning av olika slag på AstraZeneca Gothenburg. Vi ser fram emot ännu ett bra samarbete med AstraZeneca Gothenburg i detta projekt.

Drugs

Behöver din verksamhet också uppgradera sin Citectmiljö? AcobiaFLUX har stor erfarenhet av Citect läs mer om det i AX Professional Services. Vi har genomfört flertalet Citectuppgraderingsprojekt med lyckat resultat.