fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX EventIndustriell IT & AutomationInfrastrukturTrender och samhällsperspektiv

AcobiaFLUX besöker Intertraffic

By 30 mars, 2016september 23rd, 2019No Comments

Intertraffic är den ultimata plattformen som möjliggör att ledande teknikföretag och verksamma inom trafikbranschen kan mötas, nätverka och gemensamt upptäcka den senaste utvecklingen inom området. Mässan erbjuder en överblick av innovationerna och den senaste tekniken på marknaden i kombination med intressanta seminarier och föreläsningar.

Intertraffic-amsterdam

Intertraffic, som hålls i Amsterdam 5-8 april, besöks även i år av några från AcobiaFLUX.

Mässan indelas i fem kategorier: Infrastruktur, Säkerhet, Trafikstyrning, Parkering och Smart Mobility. AcobiaFLUX har ett naturligt intresse att inom sitt affärsområde Infrastruktur bevaka trenderna likaväl som att skapa och vårda värdefulla kundkontakter, vilket Intertraffic som tillfälle erbjuder.

infra

Träffa oss på plats, vi finns i Amsterdam under hela mässan (5-8 april).

Vi som kommer att vara på plats är Hanna Mandir, Roger Jonsson och Peter Seaton. Kontakta oss gärna om du vill boka in ett möte på plats.

Hoppas vi ses på Intertraffic – Missa inte en mässa.