fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationTrender och samhällsperspektiv

Nöjda medarbetare och vi vill bli fler!

By 17 mars, 2016september 23rd, 2019No Comments

Att ha medarbetare som trivs med sitt arbete och på sin arbetsplats är oerhört viktigt för AcobiaFLUX. Vi är därför stolta över resultatet på 2015 års medarbetarundersökning som vi nu har tagit del av. Den visar ett Nöjd Medarbetar Index (NMI) på 4,46 på en 5-gradig skala. Resultat på medarbetarundersökningen är viktigt i vårt förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger kontinuerligt vårt fokus på att identifiera områden som vi kan utveckla och förbättra utifrån våra medarbetares synvinkel.

NMI2015

Det är full fart hos oss på AcobiaFLUX! Vi arbetar med flertalet spännande projekt och kunder! Vill du bli en av oss och arbeta i ett företag att trivas på och utvecklas i? Kolla in vår Jobb- & Karriärwebb, lär känna oss ännu lite mer och se vad vi kan erbjuda.