fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX EventFastighetsautomationIndustriInfrastruktur

Save the date – AcobiaFLUX-dagen 8 juni 2016

By 4 mars, 2016september 23rd, 2019No Comments

Följ med AcobiaFLUX på en resa in i framtiden och den smarta stadens utveckling! Låt dig inspireras av de mest aktuella ämnena inom teknisk utveckling. Ta del av hur din verksamhet kan utvecklas för att möta framtidens behov.

sidhuvud_AX-dagen_2016

Vi startar dagen med en inspirerande resa på Göta älv, där Stefan Gustavsson Näringspolitisk chef Västsvenska Handelskammaren kommer att berätta om utvecklingsplanerna för Göteborg de kommande åren. Vi följer upp denna resa med intressanta föreläsningar om de senaste trenderna och mest innovativa lösningarna för Industrier, Infrastruktur och Fastigheter. Vi kommer också fokusera på hur vi som är verksamma inom Industriell IT & Automation möter kraven på denna spännande utveckling. Missa inte årets AcobiaFLUX-dag 8/6.

Inbjudan med fullständigt program kommer under våren, men boka upp 8/6 i kalendern redan nu!

Mer information finner du här.

Vi ser fram emot en inspirerande dag tillsammans med dig!