fbpx Skip to main content

karta

Under det senaste månaderna har det kommit ett helt gäng nya medarbetar till AcobiaFLUX, som vi naturligtvis vill välkomna.

Till AcobiaFLUX Malmökontor välkomnar vi:

Daniel Lundquist, Systemutvecklare
Fredrik Bengtsson, Projektledare
Håkan Kroeker, Systemutvecklare
Lars Eriksson, Systemutvecklare
Mats Dabäck, Systemutvecklare

som senast kommer från Beijer Electronics projektavdelning och är en är en följd av att Beijer Electronics sett över sin Nordiska organisation då Mitsubishi Electric kommer ta över försäljningen av automationsprodukter i egen regi. I samband med detta valde dessa kompetenta medarbeta från projektavdelningen på Beijer Electronics att söka nya utmaningar hos AcobiaFLUX, vilket vi är oerhört glada för. Läs mer om expansionen i Malmö.

Men detta räcker inte, utan ytterligare två medarbetar har efter detta blivit en del av AcobiaFLUX Malmökontor. Varmt välkommen till vår två nya systemutvecklare Stefan Jüretic och Jamal Ibrahim. Jamal har genom tidigare arbetslivserfarenhet en bred kompetens och erfarenhet från AcobiaFLUX alla tre affärsområden, Industri, Infrastruktur och Fastighet. Stefan har en mycket lång erfarenhet inom automation och ger bl.a. ett välkommet bidrag till våra pågående projekt med sin kompetens på äldre styrsystemprodukter.

Vi vill också välkomna Tina Writler till kontoret i Stockholm. Tina har en bakgrund med lång erfarenhet inom olika administrativa områden och hennes primära roll hos AcobiaFLUX blir som projektadministratör. Till Stockholmskontoret välkomnar vi också Emir Fejzic, som kommer att tillträda en befattning som Valideringsingenjör. Emir har en examen inom kemiteknik vid Kungliga Tekniska Högskolan. Han kommer att vara ett stort stöd i att fortsätta att
utveckla våra åtaganden till  den regulatoriska industrin och då i första hand inom läkemedelsproduktion.

Till kontoret i Larvik, Norge välkomnar vi Pål Andersen, Systemutvecklare/Projektledare. Pål har mycket goda kunskaper och erfarenheter från såväl PLC-programmering och SCADA-utveckling till Projektledning.

Återigen varmt välkomna till AcobiaFLUX.

Vill du också bli en del av vårt härliga gäng. Se vad vi kan erbjuda på vår Jobb- & Karriärwebb.