fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationInfrastrukturStyrning- och övervakningssystemSystemintegrationSystemutveckling

AcobiaFLUX har förlängt ramavtal med Øresundsbron

By 27 oktober, 2015september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX projekt att ersätta Øresundsbrons styr- och övervakningssystem som reglerar all motorvägstrafik och övriga tekniska system på bron och i tunneln är avslutat med ett mycket gott resultat. Men det goda samarbetet mellan Øresundsbron och AcobiaFLUX fortsätter genom ett förlängt ramavtal som sträcker sig till mitten av 2016. Ramavtalet är en förlängning av det ursprungliga projektet att ersätta Øresundsbrons styr- och övervakningssystem, ett stort projekt med lyckat resultat.

_MG_3749

Läs mer om AcobiaFLUX projekt att ersätta Øresundsbrons styr- och övervakningssystem.
AcobiaFLUX har genomfört många lyckade Infrastrukturprojekt.