fbpx Skip to main content
EnergieffektiviseringFastighetsautomationIndustriIndustriell IT & AutomationInfrastrukturStyrning- och övervakningssystemSystemintegration

Energioptimering – minskade kostnader och minskad miljöpåverkan

By 22 oktober, 2015september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX har ett nära samarbete med Gurusoft och är återförsäljare av deras energiuppföljningssystem Gurusoft EOS. Samarbetet ger våra kunder inom Industri, Infrastruktur och Fastighet effekter som minskade kostnader för energianvändning och minskad miljöpåverkan.

Energioptimering

Gurusoft EOS används alltså för energioptimering inom Industri, Infrastruktur och Fastighet. Bland produktens många fördelar kan nämnas att den hjälper våra kunder att lyckas med både automatisering och effektivisering av sin energistyrning. AcobiaFLUX har med mycket lyckade resultat integrerat Gurusofts EOS i flertalet lösningar för ett antal kunder. Ett exempel på det är Ragunda kommun som nu har effektiv styrning, övervakning och analys av energiförbrukning av sin gatubelysning. Ett annat exempel är Tranåsbostäder som med hjälp av AcobiaFLUX har byggt upp en plattform som övervakar samtliga fastigheter i beståndet. Tranåsbostäder har fått total överblick över sina fastigheter, både ur driftsynpunkt och i form av energiuppföljning.

”I vårt långsiktiga och strategiska energiarbete har vi genom AcobiaFLUX fått tillgång till bästa tänkbara kompetens och lösningar för att effektivisera våra fastigheter.” – Sören Carp, VD Tranåsbostäder

Läs mer:
Energieffektivisering av fastigheter
Minska energiförbrukningen
GURUSOFT EOS energioptimering för Industri, Infrastruktur och Fastighet

Våra kunder får:
– 15 års erfarenhet av systemet.
– Färdiga lösningar från nät- och elleverantörer.
– Färdiga lösningar för egna lokala mätare med förberedd kommunikation.
– Såväl enkel som avancerad rapportering för visualisering.
– Förenklad vidarerapportering.
– Fakturaunderlag direkt från systemet.
– Dagliga besparingar för privata och offentliga verksamheter.
– En produkt som stödjer kraven på miljö- och energicertifiering enligt ISO 14001 och 15001.

Kontakta Niklas Berger för mer information om hur vi kan hjälpa din verksamhet att lyckas med energioptimering.