fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationTrender och samhällsperspektiv

Nöjda medarbetare och vi vill bli fler!

By 15 oktober, 2015september 23rd, 2019No Comments

Att ha medarbetare som trivs med sitt arbete och på sin arbetsplats är oerhört viktigt för AcobiaFLUX. Vi är därför stolta över resultatet i vår senaste medarbetarundersökning som visar ett Nöjd Medarbetar Index (NMI) på 4,12 på en 5-gradig skala. Resultat på medarbetarundersökningen är också viktigt i vårt utvecklingsarbete. Vi lägger kontinueligt vårt fokus på att identifiera områden som vi kan utveckla utifrån våra medarbetares synvinkel.

NMI2014

Vi vill gärna bli fler! Det är full fart hos oss på AcobiaFLUX! Vi arbetar med flertalet spännande projekt och kunder! Vill du bli en av oss och arbeta i ett företag att trivas på och utvecklas i?

Våra lediga tjänster.