fbpx Skip to main content
FastighetsautomationIndustriIndustriell IT & AutomationInfrastrukturTrender och samhällsperspektiv

AcobiaFLUX expanderar ytterligare i Malmöregionen

By 15 september, 2015september 23rd, 2019No Comments

karta

AcobiaFLUX fortsätter att expandera i Malmöregionen. Denna positiva utveckling är en följd av att Beijer Electronics sett över sin Nordiska organisation då Mitsubishi Electric kommer ta över försäljningen av automationsprodukter i egen regi. I samband med detta har medarbetare från projektavdelningen på Beijer Electronics valt att söka nya utmaningar hos AcobiaFLUX.

Lars Bjurén, före detta chef över Beijer Electronics Projektenhet, tar över ledningen av AcobiaFLUX Malmöverksamhet som under hösten förstärks med ytterligare fem kompetenta medarbetare från Beijer Electronics. Båda företagen ser positivt på denna utveckling och är överens om att den stärker samarbetet mellan dem. Detta innebär att kunder till projektverksamheten på Beijer Electronics även i framtiden kan få efterfrågade leveranser av tjänster och system men från en organisation med betydligt mer resurser inom projektledning och programmering.

AcobiaFLUX och Beijer Electronics har ett långt och framgångsrikt samarbete. Denna händelse är ett tydligt exempel på att samarbetet kommer att fortlöpa och skapa goda förutsättningar för båda parter. Initialt lägger vi vårt fokus på att vårda och utveckla befintliga kundrelationer, säger Mats Agblad, COO AcobiaFLUX AB. 

– Utvecklingen innebär att AcobiaFLUX får ett projektkontor i Malmö med kapacitet att ta hand om betydligt mer uppdrag vilket också underlättar en fortsatt expansion, konstaterar Lars Bjurén, Enhetschef Malmö AcobiaFLUX AB.