fbpx Skip to main content
IndustriIndustriell IT & AutomationInfrastruktur

Mats Hagberg tillträder som Teamchef inom Industri och Infrastruktur för AcobiaFLUX i Stockholm

By 3 september, 2015september 23rd, 2019No Comments

M_Hagberg

I sin roll som Teamchef kommer Mats att ha ansvar för kontrakt och uppdrag inom ramen för det AcobiaFLUX definierar som eftermarknad. Rollen innebär också ett affärs- och kundorienterat ansvar som uppdragsledare. Förutom detta så kommer Mats även att bli ansvarig ledare för våra Automationsingenjörer inom Industri och InfrastrukturStockholmskontoret.

Mats har lång erfarenhet och en gedigen bakgrund inom projektering, projektledning och ledarskap samt att han också är väl förtrogen med automation. Mats kommer närmast från en befattning som Teamchef på Eltel Networks och tidigare var Mats projektchef på Crane AB. 

– Mats kommer att bli en viktig kugge i att driva AcobiaFLUX enheter Industri och Infrastruktur i Stockholm framåt säger, Roger Jonsson, Affärsområdeschef AcobiaFLUX i Stockholm.

Varmt välkommen Mats!