fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationInfrastrukturStyrning- och övervakningssystemSystemintegrationSystemutvecklingTeknisk verksamhetskonsult

AcobiaFLUX delaktig till att ytterligare höja säkerheten på Landvetter flygplats

By 2 juli, 2015september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX har på Landvetter flygplats, som drivs av Swedavia, uppgraderat driftsystemet för styrning och övervakning av de förtätade landningsljusen. Ett nytt och säkrare kommunikationsgränssnitt har också installerats. I samband med Swedavias arbete att uppgradera flygplatsen till en CAT 3B flygplats behövde centrumlinjeljusen som leder flygplan rätt vid landning förtätas och ökas från 109 till 219 stycken. Uppgraderingen innebär att flygplatsen kan användas vid betydligt sämre väderförhållanden än tidigare.

Vi har också genom Attacus Power levererat styr- och övervakningssystem för ny reservkraftsförsörjning till flygplatsen. AcobiaFLUX har genomfört omprogrammering och komplettering i det befintliga styrsystemet för styrning och övervakning av ny reservkraftförsörjning för hela Landvetter flygplats.

landningsljus

AcobiaFLUX har genomfört många lyckade Infrastrukturprojekt.