fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX EventIndustriell IT & Automation

GöteborgsVarvet 2015 – Tack till alla som gjorde det till en härlig dag

By 25 maj, 2015september 23rd, 2019No Comments

Nu är GöteborgsVarvet 2015 över. Även i år var Team AcobiaFLUX en del av GöteborgsVarvets Team Guld och på plats med tält i partnerbyn, i anslutning till start och mål. Där det laddades, firades och hejades på!

Ett antal hjältar i Team AcobiaFLUX genomförde varvet – grymt gjort! Andra kom för att peppa och heja på! Tack till alla som gjorde det till en härlig dag!

IMG_8781

Vissa fortsatte sedan firandet av en väl genomför prestation och några anslöt för att fira Team AcobiaFLUX på Scandic Rubinen. Det blev en härlig avslutning av GöteborgsVarvet 2015 med en god och trevlig middag. Firande fortsatte efter middagen på Scandic Rubinens härliga takterrass och sedan vidare ut i vimlet.

Här kan du titta på bilderna från denna härliga dag.

Nu är det bara att börja ladda inför GöteborgsVarvet 2016!

Bli inspirerad och få träningstips.