fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationInfrastrukturStyrning- och övervakningssystemSystemintegration

Øresundsbron installerar ny plattform för telesystem

By 5 maj, 2015september 23rd, 2019No Comments

Øresundsbron installerar en ny plattform för hantering av teletrafik, 3G, NMS och GSM som täcker hela länken, både tunnel och bro. AcobiaFLUX levererar hela systemintegrationen från gränssnittet till telesystemen, via nätverksövervakningssystemet och vidare upp till kontrollsystemet för hela anläggningen.

_MG_3749

Vi har ett nära och gott samarbete med Øresundsbron och vi har under de senaste åren ersatt brons styr- och övervakningssystem som reglerar all motorvägstrafik och övriga tekniska system på bron och i tunneln.

 AcobiaFLUX har djup kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med projekt inom Infrastruktur.