fbpx Skip to main content
IndustriIndustriell IT & AutomationStyrning- och övervakningssystem

AcobiaFLUX levererar ytterligare anpassningarna av produktionssystem

By 23 april, 2015september 23rd, 2019No Comments

Entrematic inför ytterligare en paneltyp i sitt sortiment. AcobiaFLUX levererar som vanligt anpassningarna av produktionssystemet. Entrematic erbjuder automatiska dörrlösningar för industriell, kommersiell, institutionell och privatanvändning. Deras produkter distribueras främst genom lokala distributörer och installatörer.

SECURA_1

Entrematic har sedan många år varit en trogen kund hos AcobiaFLUX. Vi har bland annat tidigare tillsammans med kunden vidareutvecklat deras Citectbaserade produktionssystem för styrning och övervakning av produktionen.

AcobiaFLUX har lång erfarenhet och djup kunskap av att arbeta med projekt inom Industri.