fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationTrender och samhällsperspektiv

Nöjda kunder!

By 2 april, 2015september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX har under flera år låtit göra undersökningar för att få reda på hur nöjda våra kunder är med olika aspekter av vårt erbjudande och vårt arbete. Nu har vi fått resultatet från 2014 års kundundersökning och vi kan återigen vara stolta över resultatet. På frågan ”Hur nöjd är du totalt sett men AcobiaFLUX som leverantör” får vi betyget 4,22 på en 5-gradig skala. Det är ett gott betyg för vårt arbete.

shutterstock_181398020

Ytterligare ett av många goda betyg som vi är mycket nöjda över är betyget på 4,31 på den 5-gradig skalan när det kommer till frågan om AcobiaFLUX är kundorienterade. Allt vi gör utgår ifrån de behov våra kunder har, därför känns detta betyg mycket viktigt för oss.