fbpx Skip to main content
20-årsjubileumAcobiaFLUX EventIndustriell IT & AutomationTrender och samhällsperspektiv

Missa inte 2015 års AcobiaFLUX-dag och vårt 20-årsjubileum – Save the date, 4 juni

By 26 februari, 2015september 23rd, 2019No Comments

Save the date - AcobiaFLUX-dagen

Den 4 juni smäller det! Då är det återigen dags för AcobiaFLUX-dagen! I år är det 20 år sedan AcobiaFLUX startades och detta kommer vi också att fira! Denna gång kommer vi att hålla till på Scandic Rubinen i Göteborg!

Som vanligt kommer AcobiaFLUX-dagen att innehålla många intressanta presentationer och föreläsningar, vi kommer att fokusera på framtid, visioner och trender inom Industriell IT & Automation och hur det kan utveckla verksamheter och påverka både marknaden och samhällsutvecklingen. Festligheter och happenings är också att vänta med anledning av vårt 20-årsjubileum. 20a¦èrs logotyp

Håll utkik! Inbjudan med fullständigt program och mer information kommer snart!

Det är nu tredje året i rad som vi arrangerar AcobiaFLUX-dagen, både 2013 och 2014 års AcobiaFLUX-dagar var inspirerande, lärorika och roliga, så missa inte 2015 års arrangemang, det kommer att bli riktigt bra!