fbpx Skip to main content
20-årsjubileumAcobiaFLUX EventIndustriell IT & Automation

För 20 år sedan startade resan

By 22 januari, 2015september 23rd, 2019No Comments

Jul- och nyårsfirandet är förbi, men för AcobiaFLUX kommer det att firas hela året, i år firar vi nämligen 20 år! Det var alltså 1995 som resan startade. Många spännande, roliga och utmanande händelser har passerat och i år, 2015, är det dags att fira alla framgångar!

20a¦èrs logotyp

Under året kommer vi lyfta fram olika hädelser här på bloggen som har haft stor betydelse för AcobiaFLUX utveckling, vi kommer att bjuda in till events utöver det vanliga, det kommer att bli ett sprakande 2015! Vi hoppas att du kommer att följa med oss på denna historiska resa!

Kanske har du minnen, bilder eller filmer mm tillsammans med AcobiaFLUX, dela i så fall gärna med dig av dem till oss.