fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationInfrastrukturStyrning- och övervakningssystem

Se reportaget om Øresundsbrons renovering, ett arbete där AcobiaFLUX har en central roll

By 13 januari, 2015september 23rd, 2019No Comments

_MG_3749

TV2/Lorry, TV-stationen som sänder till ungefär 1,9 miljoner människor i Köpenhamnsområdet, från Køge och Roskilde till Hundestend och Helsingör har gjort ett reportage om Øresundsbrons renovering och arbete med att uppdatera och byta ut all teknik som styr bron. Vi på AcobiaFLUX är stolta över att vara en central samarbetspartner i detta massiva arbete.

År 2011 vann AcobiaFLUX upphandlingen där Øresundsbron investerar i ny teknik för trafikstyrning. Sedan dessa har det varit ett intensivt men spännande och utvecklade samarbete med Øresunsbron för att ro iland projektet och vi har nu inom kort ersatt Øresundsbrons styr- och övervakningssystem som reglerar all motorvägstrafik och övriga tekniska system på bron och i tunneln.