fbpx Skip to main content
EnergieffektiviseringFastighetsautomationIndustriell IT & AutomationStyrning- och övervakningssystemSystemintegrationSystemutveckling

AcobiaFLUX har inlett ett samarbete med Fritzøe Eiendom i Larvik

By 15 december, 2014september 23rd, 2019No Comments

Vi på AcobiaFLUX är glada över att få meddela att vi inlett ett samarbete med Fritzøe Eiendom i Larvik. Det innebär att vi ska leverera en teknisk plattform som ska integrera alla tekniska system i deras befintliga och nya framtida fastigheter. Fritzøe Eiendom är en viktig aktör i näringslivet i Larvik med omnejd. Leveransen omfattar initialt en mjukvaruplattform bestående av våra egna och partners koncept och produkter, AX Quick Eye, AX Alarm Manager, AX Parameter Manager, Citect och Gurusoft EOS.

mølla

Vi har även fått uppdraget att ta fram en systembeskrivning för en ombyggnad av Mølla, som är den äldsta av bolagets industrifastigheter – med rötter tillbaka till 1300-talet. Mølla i Hammerdalen i Larvik är en del Larviks kulturarv. Fastigheten Mølla har genomgått många renoveringar och moderniseringar genom tiderna. Mølla består idag av en stor byggnad, men bestod i slutet av 1800-talet av tre olika byggnader, som under åren byggts ihop för att passa dagens krav. Mølla är en fastighet som tidigare inrymde ett antal mjölkvarnar men som nu ska byggas om till en toppmodern kontorsbyggnad som tillsammans med Sanden och övriga byggnader ska inrymma ett antal teknikbolag för att skapa ett högteknologiskt kluster i Larvik. AcobiaFLUX är ett av bolagen som ska flytta in i detta kluster i september 2015.

Sanden_018

AcobiaFLUX har genomfört många lyckade projekt inom vårt affärsområde Fastighet och vi ser verkligen fram emot att se de goda effekterna av detta samarbete med en visionär partner som Fritzøe Eiendom.