fbpx Skip to main content
FastighetsautomationIndustriIndustriell IT & AutomationInfrastruktur

Driven Projektledare inom automation

By 11 december, 2014september 23rd, 2019No Comments

Nu söker vi en Driven Projektledare inom automation, till vårt kontor i Göteborg. Som Projektledare är huvudansvaret att ta ett helhetsansvar för pågående projekt och utveckla dem. Du kommer främst att jobba med projekt inom vårt affärsområde Infrastruktur, men det kan även bli aktuellt med projekt inom områdena Industri och Fastighet.

projektledning2

AcobiaFLUX är ett innovativt företag för kompetenta och motiverade medarbetare. Trivs du bäst när du får arbeta nära och tillsammans med kunderna? Är du drivande och brinner för nya lösningar? Då kan vi ge dig chansen att utvecklas ännu mer! Här finns spännande utmaningar, engagerade kollegor, utrymme att fortsätta lära och växa, både på jobbet och på fritiden. Det är så vi jobbar!

Våra lediga tjänster.