fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationStyrning- och övervakningssystemSystemutveckling

Vi söker taggade studenter till tekniktunga examensarbeten

By 20 november, 2014september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX är en totalleverantör av Industriell IT & Automation inom Industri, Infrastruktur och Fastighet. Vi erbjuder våra kunder långsiktiga lösningar som är anpassade för dagens uppgifter och morgondagens krav. Vi tar helhetsansvar i vårt projektutförande – från förstudie till leverans.

shutterstock_69241648

Nu söker vi drivna och taggade studenter som är intresserade av tekniktunga examensarbeten Lindholmen i Göteborg. Det handlar om examensarbeten inom Industriell IT & Automation med inriktning mot SCADA, styrsystem, databaser och högnivåspråk. Vi har genomfört flera examensarbeten med lyckade resultat för både oss och studenterna!

Låter det inte spännande att få utveckla en Mobil App för opertörsdata, att få vidareutveckla en av AcobiaFLUX egna produkter med stor potential, att få effektivisera användandet av virtuella maskiner eller att ta helhetsansvar för utredning av möjligheten att leverera SCADA-löningar i molnet? Detta är några av de förslag som vi har på examensarbeten som vi skulle vilja få genomförda.

 Tveka inte att kontakta oss.