fbpx Skip to main content
IndustriIndustriell IT & Automation

AcobiaFLUX har gett Älvsbyn Energi AB ett stabilt och driftsäkert system

By 22 oktober, 2014september 23rd, 2019No Comments

Vi har utfört uppgradering av mjukvara från Citect version 6.10 till Citect version 7.40 hos Älvsbyn Energi AB. I samband med detta byttes även hårdvaran som applikationerna körs på mot nya, driftsäkrare datorer med de senaste operativsystemen. Slutligen har AcobiaFLUX utfört installation och idrifttagning på plats hos Älvsbyn Energi AB i Älvsbyn. Genom att uppgradera sin Citectlösning till version 7.40 har Älvsbyn Energi AB fått ett stabilt och driftsäkert system.

Älvsbyn

AcobiaFLUX har den kombination av Citectkompetens och erfarenhet av liknande uppgraderingar samt ett strukturerat arbetssätt som projekt som detta kräver.