fbpx Skip to main content
EnergieffektiviseringFastighetsautomationIndustriIndustriell IT & AutomationInfrastrukturSystemintegration

Energioptimering för Industri, Infrastruktur och Fastighet

By 23 september, 2014september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX har ett mycket nära samarbete med Gurusoft och vi är återförsäljare av deras produkt Gurusoft EOS, en produkt för energioptimering med effekter som minskade kostnader för energianvändning och minskad miljöpåverkan. Gurusoft EOS är en produkt för energieffektivisering för Industri, Infrastruktur och Fastigheter, produkten har många fördelar och hjälper kunder att lyckas med Automatisering, Effektivisering och Integration, produkten är också mycket Användarvänlig.

energimätare

Gurusoft har sedan 1998 levererat marknadsledande rapportlösningar till flera branscher i Norge och Sverige. Deras långa erfarenhet tryggar kundens investering och säkerställer deras långsiktiga perspektiv.

AcobiaFLUX har med mycket lyckade resultat integrerat Gurusofts EOS i flertalet lösningar för ett antal kunder, ett exempel på det är Ragunda kommun som nu har effektiv styrning, övervakning och analys av energiförbrukning för deras gatubelysning.