fbpx Skip to main content

Strategidagarna

I början av september var det återigen dags för alla medarbetare från AcobiaFLUX alla kontor att träffades på Solvikens Vandrarhem & Konferens, vid natursköna sjön Sommen, en bit utanför Tranås. Detta för att tillsammans komma fram till hur vi kan bli ännu bättre och inte minst också för att träffas för några roliga dagar tillsammans.

Kollage strategidagarna 2014

Under dagarna fokuserade vi bland annat på samarbete, varumärke, företagskultur, affärsmannaskap, målbilder och vi fick under detta intressanta och inspirerande arbete stöd av Mikael Mattsson, från Optimore, vår mentor inom personlig och organisatorisk utveckling. Vi fick också alla möjlighet att träffa en av våra nöjda kunder, Sören Carp VD på Tranåsbostäder, som stolt berättade om vårt samarbete och projektet för att minska deras energiförbrukning med hjälp av  Gurusoft report – EOS.

Dessa dagar har nu gett oss ny energi och kunskap i hur vi tillsammans möter våra kunders behov och tillsammans når vi våra måla fram till 2017 och högre höjder!

Tack alla inblandade för lyckade dagar!

Se AcobiaFLUX och omgivningen vid Sommen från högre höjder.