fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationInfrastrukturStyrning- och övervakningssystemSystemintegrationSystemutveckling

Vi söker drivna och taggade studenter med intresse för tekniktunga examensarbeten

By 19 augusti, 2014september 23rd, 2019No Comments

shutterstock_181398020

AcobiaFLUX är en totalleverantör av Industriell IT & Automation inom Industri, Infrastruktur och Fastighet. Vi erbjuder våra kunder långsiktiga lösningar som är anpassade för dagens uppgifter och morgondagens krav. Vi tar helhetsansvar i vårt projektutförande – från förstudie till leverans.

Nu söker vi drivna och taggade studenter som är intresserade av tekniktunga examensarbeten Lindholmen i Göteborg. Det handlar om arbeten inom Industriell IT & Automation med inriktning mot SCADA, styrsystem, databaser och högnivåspråk. Vi har tidigare genomfört flera examensarbeten med lyckade resultat för både oss och studenterna!

Vi har ett antal förslag på examensarbeten som vi skulle vilja få genomförda men du är också välkommen med egna idéer och förlag.

Tveka inte att kontakta oss: exjobb@acobiaflux.se.