fbpx Skip to main content
FastighetsautomationIndustriell IT & Automation

Nu söker vi nya drivna medarbetare

By 11 juli, 2014september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX affärsområde Fastighet växer, vi söker därför nya drivna medarbetare inom fastighetsautomation! 

Vi söker Projektledare till våra kontor i Göteborg, Tranås och Larvik i Norge, Systemutvecklare (PLC/SCADA) till vårt kontor i Tranås. Vi söker även Automationsingenjörer till vårt kontor i Stockholm.

shutterstock_181398020

Trivs du bäst när du får arbeta nära och tillsammans med kunderna? Är du drivande och brinner för nya lösningar? Då kan vi ge dig chansen att utvecklas ännu mer! Här finns spännande utmaningar, engagerade kollegor, utrymme att fortsätta lära och växa, både på jobbet och på fritiden. Det är så vi jobbar!

Våra lediga tjänster.