fbpx Skip to main content
FastighetsautomationIndustriell IT & AutomationInfrastrukturStyrning- och övervakningssystemSystemintegration

AX Lighting Manager – Konceptet för effektiv styrning av belysning

By 12 juni, 2014september 23rd, 2019No Comments

AX Lighting Manager integrerar system för belysningsstyrning både utomhus och i byggnader. Detta skapar en optimerad miljö med effektiv energianvändning och flexibel övervakning och styrning. Konceptet ger flera positiva effekter i form av snabbare och mer innehållsrik information tack vare översiktligt och flexibelt gränssnitt.

shutterstock_36935311

Till Ragunda kommun har AcobiaFLUX levererat AX Lighting Manager för styrning och övervakning av gatubelysningen i kommunen. AX Lighting Manager gör det möjligt att styra och övervaka kommunens samtliga belysningsslingor.