fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX EventFastighetsautomationIndustriell IT & AutomationInfrastrukturStyrning- och övervakningssystemSystemintegrationSystemutvecklingTekniktipsTrender och samhällsperspektiv

AcobiaFLUX-dagen 2014 gav precis som vi hoppades kunskap och inspiration samt skapade spännande diskussion

By 26 maj, 2014september 23rd, 2019No Comments

AcobiaFLUX-dagen hölls denna gång på Scandic Anglais mitt i centrala Stockholm. Tack till alla som gjorde AcobiaFLUX-dagen till en mycket trevlig dag, fylld med kunskap, inspiration och diskussion.

AX-dagen

Under dagen fokuserade vi på vilka möjligheter det finns att utveckla verksamheter med Industriell IT & Automation och vi fick ta del av vad framtiden har att erbjuda våra verksamheter genom en rad spännande presentationer och föreläsningar. Våra samarbetspartners Siemens, Beijer Electronics och Schneider Electric pratade om hur de ser på sina verksamheter och framtiden. Nya Karolinska Solna berättade om deras Sjukhus i världsklass och vad som krävs för att lyckas med detta. Trafikverket pratat om sin satsning på BIM – Byggnadsinformationsmodellering. Även vi, AcobiaFLUX, pratade om BIM och integrerad automation. Kairos Future höll till sist en mycket intressant föreläsning om Trender mot framtiden med nya infallsvinklar.

Dagen avslutades med en mycket trevlig AfterWork med mingel och fortsatta diskussioner.

Vi ser redan fram emot nästa AcobiaFLUX-dag, hoppas vi ses då!

Se bilderna från denna intressanta och trevliga dag.